Debate the future of Utrecht

Woensdag 7 februari in De Kargadoor debat #2 ‘Hoe en met wie verbeteren we het Utrechtse ecosysteem voor ondernemerschap?’ Het debat is door en voor ondernemers en alle betrokkenen bij het Utrechtse ecosysteem.

Hoe wil jij dat Utrecht eruit ziet in 2030? Denk en discussieer mee tijdens de debatten Utrecht2030.
Utrechtse debatorganisaties onderzoeken de toekomst van Utrecht in 8-delige programmareeks.
De gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart geven aanleiding voor een blik op de toekomst.

In debat #2 in de Kargadoor alles over het Utrechtse ecosysteem met sprekers: Erik Stam, hoogleraar Strategie, Organisatie en Ondernemerschap aan Utrecht University, Inez Teunissen, directeur van Startup Utrecht, Ronald van den Hoff, o.a. oprichter/eigenaar van Seats2Meet en Society 3.0, Petro Sen, oprichter/eigenaar van Z Talks Collectief en Ondernemersfonds Utrecht.
Muzikale ondersteuning wordt verzorgd door het Utrechtse duo Van Piekeren.

Deur open 19:30 | Aanvang 20:00 | Entree gratis, wel aanmelden

Utrecht2030
In de maanden januari, februari en maart organiseren leden van het netwerk ‘Debat in de stad Utrecht’ 8 programma’s die vooruitkijken naar de stand van Utrecht in 2030. De programma’s belichten de thema’s stedelijke ontwikkeling, economie, politiek, veiligheid, gezondheidszorg, onderwijs en energie. De reeks eindigt met een slotdebat in TivoliVredenburg op 19 maart, waarin lijsttrekkers van de deelnemende politieke partijen reageren op de in de reeks geschetste scenario’s. Doel van de serie is om Utrechters te stimuleren na te denken over de koers van hun stad, zodat zij tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart een geïnformeerde keuze kunnen maken. Alle programma’s zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op locaties verspreid door heel Utrecht.

Meer informatie over alle debatten en actuele informatie: Utrecht2030 www.kargadoor.nl

Utrecht 2030 wordt mogelijk gemaakt door financiële steun van het Initiatievenfonds van de Gemeente Utrecht en het K.F. Hein Fonds.