Conscious coworking

0
21

Seats2meet Amersfoort CS introduceert ‘conscious coworking’. Elke dinsdag kun je in onze open lounge deelnemen aan ‘Work & Connect’.

Door een gezamenlijke ‘check-in’ (enkele korte oefeningen) aan het begin van de dag (10.00 uur) breng je jezelf helemaal in het nu en in verbinding met jezelf en de groep. Hierdoor creëren we een krachtige bedding voor een werkdag vol helderheid, productiviteit en creativiteit. Iedereen werkt de rest van de dag in zijn eigen flow aan zijn eigen ‘taken’ maar uiteraard is er alle ruimte voor uitwisseling. En we lunchen ook gezamenlijk!

We sluiten de dag rond 16.00 uur gezamenlijk af met een ‘check-out’ waarin iedereen deelt waarover hij/zij tevreden is en wat je waardeerde aan (een van de) andere deelnemers van de sessie. Deze krachtige afsluiting zorgt voor een bekrachtiging van de flow die je op deze dag hebt ervaren en helpt je de energie mee te nemen.

💫Wil je ‘conscious coworking’ ook ervaren?
Van harte welkom op de dinsdagen bij Seats2meet Amersfoort CS! 💫

Previous articleNice2meet: Abdel Harchaoui van Dok030
Next articleDelen maakt blij!
Ik ben ondernemer, communicator, verbinder, organisator, inspirator en initiator. Ik ben een ‘geboren leider’ en ontwikkel me -elke dag een beetje meer- als ‘heartsleader’. Met mijn hart als kompas in alles: in leven en werken! Ik ben eigenlijk altijd bezig met bewustzijnsontwikkeling. Dat betekent voor mij groeien, verruimen, uitbreiden van dat waar ik me bewust van ben. Daarom verandert mijn werkelijkheid en ikzelf én dat wat ik doe ook voortdurend. Naast dat ik zelf continue in transitie ben, ervaar ik dat de aarde en de mensheid ook in een transitie zitten. En wil daar als ‘heartsleader’ een bijdrage aan leveren. Seats2meet Amersfoort CS is daarin mijn vaste ‘basis’. Hier geef ik samen met Elise de Bres handen en voeten aan ‘bewust’ ondernemen vanuit het hart. Seats2meet Amersfoort CS is een ontmoetingslocatie én een bewustzijnplek. We bieden – samen met partners – stilte, inspiratie, energie en ruimte om te groeien en te verbinden. In de vorm van events, content, programma’s, trainingen maar ook aankleding, inrichting en voeding. Met als doel een bijdrage te leveren aan de bewustzijnsontwikkeling van onze bezoekers. Vanuit de overtuiging dat een groeiend bewustzijn de sleutel is voor de vele uitdagingen van de tijd waarin we leven.