BOB Masterclass & BOB Borrel

0
60

20 februari: Bobborrel met Masterclass door Hans van Breukelen

Op woensdag 20 februari nodigen Regio Business en Seats2meet Tilburg Spoorzone je uit voor een BOB Borrel in de prachtig gerenoveerde LocHal in de spoorzone in Tilburg. De nieuwe trekpleister van Tilburg is met zijn trendy uiterlijk en luxe zalen perfect voor zakelijke ontmoetingen en evenementen. Ben je ook benieuwd naar de nieuwe trots van Seats2meet, kom dan netwerken op 20 februari!

BOB Masterclass met Hans van Breukelen en Benno Diederiks: Van tegenslag naar comeback

Als ex-topsporter weet Hans van Breukelen alles van tegenslagen. Maar als winnaar van onder andere het Europees Kampioenschap van 1988 weet hij ook hoe het is om succes te vieren. In de BOB Masterclass vertelt Hans van Breukelen samen met schrijver en comeback expert Benno Diederiks hoe je dieptepunten omzet in nieuwe hoogtepunten. Want, net als topsporters hebben ondernemers wel eens tegenslagen te verwerken en is die comeback niet een, twee, drie gemaakt. Ze vertellen je alles over het ontwikkelen van veerkracht, moed en zo vitaal mogelijk werken aan je passie.

BOB Talkshow

Tijdens de BOB Borrel doet een echte Brabantse topondernemer in de BOB Talkshow zijn of haar verhaal. Deze ondernemer wordt om 18.15 uur live geïnterviewd en bezongen door talkshowhost Henrike Brouwer. Wie dit is houden we nog even geheim, je kunt je wel alvast aanmelden.

seats2meet tilburg spoorzone regio business
Maak kennis met het team van Regio Business!

Nog geen lid? Kom een keer kijken

Regio Business organiseert 12 keer per jaar een netwerkborrel onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van de BOB Borrels, hun online platform en hun zakenmagazine faciliteren zij zakelijke contacten in Brabant. Kom eenmalig vrijblijvend kennis met hun maken als je nog geen lid bent. Je bent van harte welkom. (meer informatie over het lidmaatschap)

Je kunt je hier aanmelden én ook nog iemand meenemen.