Betaal jouw werkplek met een ontmoeting

0
345

Bij Seats4silence en Seats2meet.com delen we een werkplek met jou voor sociaal kapitaal. Op je factuur zie je €0,- en SC. Dat betekent wel dat je geen geld betaald, maar niet dat het gratis is.

We delen een werkplek met jou in ruil voor een ontmoeting, omdat we ervan uitgaan dat de ontmoeting de basis is van iedere waarde creatie. Bij Seats4silence ligt het accent op de ontmoeting met de natuur en de host, bij Seats2meet.com ligt het accent op de ontmoeting met het waarde netwerk.

Ontmoeten start met boeken!

Met slimme software vergroten we de kans op onverwachte relevante ontmoetingen. Jouw bijdrage aan de ontmoeting start met jouzelf zichtbaar maken online: boeken met een persoonlijk profiel. Naast naam en e-mail adres voeg je een aantal kernwoorden toe van kennis die je kan delen en een herkenbare portretfoto.

Seats4silence langzame aandacht – contact vooraf  

Voor Seats4silence is contact vooraf belangrijker dan bij Seats2meet.com. De locaties en de voorzieningen zijn heel divers. Voorkom teleurstelling door vooraf verwachtingen en bezetting toetsen. Vergelijk de boeking bij Seats4silence met een op AirBnB of een autodeelplatform. Je boekt een werkplek op een privé terrein met kleine capaciteit, deels met éénpitters die alleen op afspraak aanwezig zijn. De hosts willen graag weten wie je bent (persoonlijk profiel) en hoe laat je komt.

S2M Connect snelle techniek – relevante ontmoetingen  

Bij Seats2meet.com helpen de hosts en de slimme software S2M Connect je graag met voor jouw relevante ontmoetingen. Dat kunnen zij snel en doeltreffend, dankzij jouw persoonlijk profiel, dat je hebt gemaakt bij boeking. En dat je actueel kunt maken als je inlogt bij Connect. Mogelijk word je gevraagd anderen te helpen met jouw kennis. Je kunt dat combineren met een koffie of lunchpauze, of op een andere manier die bij past.

Genieten of gedoe?

Het is even wennen, waarde creëren zonder dat er geld aan te pas komt. Elkaars overvloed delen, zodat het voor beide partijen waardevol is. Delen en “ruilen” doe je niet alleen 1 op 1. Soms geef je meer en ontvang je via een andere weg weer veel terug. Ik ben heel benieuwd naar je ervaringen of vragen die dit artikel oproept. Juist in gesprek met elkaar, ook hier online, ontdekken we meer mogelijkheden van slim samenwerken.

Dank je wel voor je reactie in het vakje hieronder!