Baker&Moore nu ook als werkplek in Rotterdam!

0
332

Drie jaar geleden besloot ik (Paul Bakker) te stoppen met dromen en is ben ik begonnen met doen. Een van mijn dromen was een dame tegenkomen die het met mij kon uithouden. Deze missie is dan ook zeer geslaagd toen ik Eline ontmoette waar ik nu al meer dan 3 jaar mee samenwoon, in het mooie Rotterdam.

Bakker&Moore_005

Toen ik vers uit de schoolbanken kwam na mijn opleiding tot horecaondernemer heb ik jarenlang bij diverse horecazaken gewerkt om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Na een aantal jaar heb ik toch de switch gemaakt naar de financiële sector waar ik ook op commercieel en zakelijk vlak meer bagage heb gekregen.

Maar hoe interessant ik het werken met cijfers en targets ook vond, wilde ik eerst de wereld zien. En na een wereldreis van 6 maanden later was de tijd aangebroken om mijn allergrootste droom waar te gaan maken, namelijk: : ’’Mijn eigen horecazaak’’. Het moest een plek worden waar Eline en ik al onze energie en ideeën in kwijt konden! Eline en ik vonden in elkaar een klankbord vol inspiratie en een boel motivatie en energie voor deze nieuwe horecazaak, genaamd: ‘’Baker&Moore’’.

Na nu 5 maanden geopend te zijn kijk ik dan ook vol trots terug op een succesvolle opstart van ons bedrijf. De zaak loopt ontzettend goed en we krijgen van een hoop mensen leuke reacties.

Baker&Moore_015, laag resolutie

De stap om met Seets2meet te gaan samenwerken was ook snel gemaakt, omdat de visie van S2M aansluit bij de gedachtegang van Paul. Binnen Baker&Moore bieden we heerlijke werkplekken aan op de tweede verdieping, waar je gerust de hele dag lekker kunt werken onder het genot van een lekker muziekje, een goede kop koffie en/of een heerlijke sandwich.

De kracht van ons concept is de ideale combinatie tussen werk en ontspanning. Dus stap bij Baker&Moore binnen en geniet, ontspan of werk.  ”

Baker&Moore_010, laag resolutie

 

Tot snel!

Groetjes Paul en Eline ( ”The Baker & The Moore”)