Aristo meeting center breidt uit door overname van Meeting Plaza Utrecht 

0
322
Fotograaf: MichielTon.com

Meeting Plaza Utrecht BV (een Powered by Seats2meet locatie) is per 2 januari 2020 overgenomen door Aristo meeting center. Beide partijen zijn ervan overtuigd dat zij elkaar versterken.

Deze maand gaat de nieuwe samenwerking tussen Aristo meeting center en Meeting Plaza Utrecht, wat een Powered by Seats2meet locatie is, officieel van start. Aristo meeting center, in 1983 opgericht door de heer Frank Der Kinderen, is met 3 locaties in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven al ruim 36 jaar actief op het gebied van meetings, trainingen, congressen en events binnen de business-to-businessmarkt. Voor het familiebedrijf zijn duurzaamheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit van dienstverlening de voornaamste pijlers van de organisatie. Meeting Plaza Utrecht bestaat al sinds 1989 en is van oorsprong een vergaderlocatie gericht op opleiders, trainers en cursisten, waarbij kennisoverdracht centraal staat. Het is een unieke, centraal gelegen locatie midden op Hoog Catharijne en is een begrip in de vergadermarkt.

Vanwege haar grote naamsbekendheid behoud Meeting Plaza Utrecht haar eigen merknaam.

Monique der Kinderen, Bestuurder Aristo Holding BV: “Meeting Plaza Utrecht is een mooie uitbreiding op het bestaande concept van Aristo meeting center waarmee wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn in de omgeving Utrecht. De uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid is een vast onderdeel van het Aristo concept. Er zijn veel overeenkomsten tussen beide bedrijven. Er is respect voor de organisatie, de naamsbekendheid en de sterke positie van Meeting Plaza Utrecht in de vergadermarkt.”

Na de verkoop van Meeting Plaza Utrecht BV op Hoog Catharijne gaan de voormalige eigenaren Marielle Sijgers en Ronald Van den Hoff, ook de oprichters van Seats2meet.com, door met de verdere ontwikkeling van het Seats2meet platform (inmiddels met circa 220 Powered by Seats2meet locaties wereldwijd actief in 30 landen) en de groei van hun Hospitality Tech Bedrijf Cyberdigma BV. Meeting Plaza Utrecht zal als ‘powered by Seats2meet locatie’ vindbaar blijven op het Seats2meet platform. Zie hier.

“Wij hebben er alle vertrouwen in dat we met Aristo meeting center een prachtige nieuwe eigenaar voor Meeting Plaza hebben gevonden. Aristo meeting center heeft met haar andere 3 locaties in Nederland al bewezen dat ze het hospitality vak uitstekend beheersen! Het komende jaar zullen we de samenwerking intensiveren, om daarmee Aristo meeting center een onderscheidend vermogen te geven ten opzichte van andere vergader- en congres locaties in Nederland”, aldus Mariëlle Sijgers. 

In 2018 is Meeting Plaza Utrecht volledig verbouwd en heeft hiermee een enorme upgrade gerealiseerd. Sinds januari 2019 beschikt deze locatie over 17 meetingspaces, een centrale lounge, een gloednieuwe (semi-open) keuken en een riante buitenruimte in de vorm van een daktuin.

Monique der Kinderen over de toekomst: “Hoe de toekomst eruitziet zal blijken uit de behoefte en wensen van onze bezoekers en klanten. De meeting branche geeft aan nieuwe technologieën te willen omarmen. Mensen willen sneller en efficiënter vergaderen. Hiervoor heeft Aristo luxe vergaderzalen en innovatieve technische apparatuur aan het concept toegevoegd. Deze ruimtes zijn ideaal voor boardmeetings, scrum/agile- of een ‘heisessie’. 

Eén ding is zeker en zal altijd zo blijven: Aristo ontzorgt de boeker en de bezoeker zodat iedere gast zich goed kan focussen op de inhoud van de dag. Het is de bedoeling dat iedereen een dagje wijzer wordt bij Aristo. 

Vragen? Stel ze gerust op de locatie!