Shoefresh wants you!

0
84
We zijn bezig met het opzetten van de buitendienst-verkoopplan voor het product “Shoefresh” (https://www.shoefresh.eu/nl/). Doel is om het aantal verkooppunten voor dit product sterk te vergoten. Per 1 april willen we verkopers inzetten die sportzaken langsgaan om dit product in hun assortiment op te nemen. We mikken in eerste instantie op de steden in de Randstad, en daarna elders in het land. Het bedrijf is gevestigd in Oisterwijk, maar we zoeken mensen uit Utrecht en omgeving ivm het reizen door Nederland.

Je wordt geacht minimaal 6 bezoeken per dag af te leggen (incl. bezoek rapportage) en 1 nieuwe dealer per dag te scoren. Salestraining en dagelijkse ondersteuning gebeurt door de directeur/eigenaar van Shoebrands, die ook de feedback wil gebruiken om verdere expansie van het product nader te kunnen bepalen. De medewerkers krijgen lijsten van winkels waar ze sowieso langs moeten, maar indien ze onderweg eigen opportunities zien, dan is daar ook ruimte voor.

In eerste instantie zoeken we 2 mensen voor een periode van 3 maanden, maar indien het project, dan wel de individuele sales-rep, succesvol is, dan is er een budget voor de rest van het jaar. Het moeten een beetje frisse, sportieve mensen zijn bij voorkeur uit de hockey-wereld (daar liggen de roots van het product en de basis in de markt). We kijken niet per se naar diploma’s, maar wel een behoorlijke ontwikkeling, een goede beheersing van het Nederlands en een volwassen niveau waarop men een goed gesprek met de winkeliers kan voeren. Het is belangrijk van men “aardig” overkomt, to de point kan presenteren, de vragen achter de vragen van de klant begrijpt en wil scoren zonder te veel te pushen.
Voor de beloning denken we aan het minimumloon als basis, met een vergoeding per afgelegd en gerapporteerd bezoek en een bonus voor elke binnengehaalde dealer. OTE zou dat moeten leiden tot een bruto salaris tussen de €2500 en €3000. Er wordt een auto ter beschikking gesteld, met een bescheiden vergoeding voor het eigen gebruik. Telefoon en laptop moet men zelf te beschikking hebben.

Reacties naar vpvdhoff@me.com