5x opnieuw inspiratie voor jouw volgende meeting

De borrel buddy bij Seats2meet in Tilburg

Opnieuw heb ik 5x inspiratie voor jouw volgende meeting. Of het nu online of een fysieke meeting is of een combinatie van die twee: een hybride meeting.
Fantastisch ook wat een creativiteit er door bijzondere omstandigheden kan ontstaan.

Tilburg introduceert de borrel buddy

Hoe creativiteit door kaders gestimuleerd wordt, daar weten ze in Tilburg alles van. Fontys PRO Educatie wilde dolgraag na 4 maanden met het team weer live samenkomen en op die manier het studiejaar gezellig afsluiten. Samen met Seats2meet Tilburg LocHal werd de borrel buddy bedacht en het enthousiaste team van Seats2meet.com in de mooie LocHal nam de verdere ontwikkeling en uitvoering voor haar rekening.

Het resultaat mag er zijn! Fontys PRO Educatie sloot het studiejaar met gepaste afstand en heel gezellig af. Ze hebben er nu al weer zin om na de vakantie er samen tegenaan te gaan.

 

In gesprek over de platformeconomie in Utrecht

PlatformrevolutieVrijdag 10 juli 2020 verschijnt het boek Platformrevolutie van Martijn Arets. Een boeklancering is altijd een goed idee om bij elkaar te komen en met elkaar in gesprek te komen. Dat vond het team van Seats2meet Utrecht CS ook en stelde daarom hiervoor de grootste zaal beschikbaar!

Door de maatregelen is er nu ruimte voor 40 gasten in de zaal (er zijn nog een paar plekken) en oneindig veel online! Vanuit je luie stoel kun je het event via de livestream meemaken en via polls, vragen of een live video chat jouw bijdrage leveren. Wat een geweldig voorbeeld weer van een hybride meeting. Het duurt van 12:00 – 14:00 uur.

Tijdens het event gaat Martijn Arets in op de verschillende delen van het boek, waarna een externe expert telkens de tijd krijgt om vanuit zijn of haar belevingswereld te reflecteren op het verhaal en de ontwikkelingen.

Zo zal Marjolein Verkerk, manager public affairs bol.com, ingaan op de ontwikkeling van de platformeconomie. Marjolein is in de afgelopen zes jaar betrokken geweest bij de transformatie van bol.com van webwinkel naar platform. Ook Ronald van den Hoff, oprichter van Seats2Meet en auteur van o.a. Society 3.0 en Hans van der Loo, bestsellerauteur en oprichter van Energyfinder, zullen hun reflectie op het boek en de ontwikkelingen delen.

Stand-up Stories in Amersfoort

Zoals elke eerste vrijdag van de maand, vond 3 juli 2020 weer een toffe editie plaats van Stand-up Stories bij Seat2meet Amersfoort CS.
“Ontmoet toffe mensen en luister naar echte verhalen met wijze levenslessen, komische wendingen en wonderlijke gebeurtenissen. Verhalen die zomaar eens je denkwijzen of wereldbeeld door de war kunnen schudden. Dat is wat je van Stand-up Stories kunt verwachten.”
Iedere eerste vrijdag van de maand wordt de 3de verdieping van S2M Amersfoort omgetoverd tot een warm bad waar je nieuwe mensen ontmoet of oude bekenden tegen het lijf loopt (in deze tijd niet letterlijk natuurlijk!). Deze locatie vind je boven Amersfoort CS dus ideaal met het openbaar vervoer te bereiken.
Ben je zelf in het bezit van een verhaal wat te mooi is om niet met anderen te delen? Neem dan contact met ze op. Let op! Ze doen niet aan powerpoint presentaties of verkoop verhalen. Het is stand-up uit het hart.

Dit pre-Corona filmpje zegt genoeg:

Geweldige werkplekken!

Naast vergaderen, ontmoeten en het geven van trainingen en workshops kun je bij de Seats2meet locaties natuurlijk ook nog steeds komen werken. We hebben heel fijne werkplekken en zoals je ziet vindt Archie het geweldig!

Eén ruimte, op 3 manieren corona-proof in Eindhoven

Hoe ziet een corona-opstelling eruit? Bekijk dit leuke filmpje over de ruimte Kaf & Koren bij Seats2meet Eindhoven Strijp-S waarin je dezelfde op drie manieren ingericht ziet. Allemaal corona-proof natuurlijk! 👍

In schoolopstelling met 10 personen, in U-vorm met 9 personen en in theateropstelling met maximaal 16 personen vergaderen en ontmoeten. Wil je meer weten over deze specifieke ruimte, kijk dan even hier.

Meer lezen?

Lees het artikel van Elise de Bres over hun ervaringen met hybride ontmoeten in bij Seats2meet Amersfoort CS in 4 tips samengevat.
Lees hier mijn vorige artikel met 5x inspiratie voor jouw volgende meeting.
Download onze superhandige checklist voor jouw hybride meeting.
Lees mijn artikel op Sprout over hoe je een succesvolle hybride meeting organiseert.