10 tips om meer uit jouw Seats2meet profiel te halen!

0
23
  1. Update je bio

Ga naar My profile, klik op Edit en vul je biografie in. Laat andere mensen je expertises zien, wat ze je kunnen vragen of waar ze je voor kunnen inhuren.

  1. Voeg relevante tags toe

Voeg de juiste tags toe aan jouw bio en maak je interesses en kennis zichtbaar. Ons AI-algoritme gebruikt deze tags om je te matchen met andere professionals, events en content. 

  1. Deel waar je mee bezig bent 

Vul het focusveld in en deel het met mensen in het S2M-netwerk. Ons AI-algoritme matcht jou met relevante mensen, locaties, events en content. En… zij kunnen ook met jou matchen!

  1. Check-in

Laat andere mensen weten waar je vandaag aan werkt. Je kunt inchecken op een locatie maar ook virtueel. Zorg dat je zichtbaar bent! 

  1. Stel een vraag

Heb je hulp nodig van een expert? Stel je vraag en krijg antwoord vanuit ons waardevolle netwerk. Of ga op ontdekkingsreis in de vragen en antwoorden van anderen. Natuurlijk kun je zelf ook iets terugdoen en onderdeel zijn van het netwerk door vragen te beantwoorden.

  1. Creëer een event

Wil je je kennis delen, een workshop geven, samen met andere brainstormen of ideeën delen? Creëer een event (gratis of betaald) en wij publiceren het op onze website en delen het met het hele S2M-netwerk. 

  1. Schrijf een blog

Geef uiting aan je expertise en enthousiasme door het schrijven van een blog. Lees onze gids voor bloggers en publiceer jouw content in ons magazine. Zorg ervoor dat je artikel informatief is  en waarde toevoegt voor het S2M-netwerk.

  1. Ga op zoek naar serendipiteit

Het S2M-netwerk is een prachtige kans om iedere dag op zoek te gaan naar serendipiteit! Loop eens door de expertises en ontdek  interessante mensen, praat met mensen die je nog nooit hebt ontmoet of ontdek een locatie waar je nog nooit bent geweest. Stel je open en laat je verrassen door het netwerk! 

  1. Kijk om je heen!

Wie ontmoet jij vandaag? Onmoet knappe koppen en laat je inspireren! Duik eens in je S2M-paspoort en vind mensen om contact mee te maken en mee te praten. 

  1. Gebruik je S2M-paspoort iedere dag

Maak er een goede gewoonte van om je S2M-paspoort dagelijks te gebruiken. Ontdek, vind, ontmoet, praat, drink koffie, leer, onderwijs, lees, verbaas je, wees open en geniet. Maak iedere dag verbinding en contact met andere mensen om samen te werken en te groeien. Als professional, als individu en vooral: samen met anderen.