10 redenen waarom kleine bedrijven hun ruimte delen met jou!

0
379

Als ik door de stad loop zie ik zoveel leuke kleine kantoren. Zouden zij een stoel vrij hebben waar ik een dagje zou kunnen meewerken? Meedenken? Ontmoeten of netwerken?

Het Stadshuisje en Droomhout delen hun kantoor al met jou!
Je kan een werkplekje bij ze boeken en een dagje mee werken in hun kantoor. Beide plekken zijn inspirerend en verassend. Van monumentaal pand (met toilet buiten…!) tot een showroom tussen Houten en Utrecht waar je kan werken aan geweldig mooie tafels naast de fabriek waar die tafels gemaakt worden (ja echt!)

Waarom delen ze hun kantoor met jou?
Hier 10 redenen:

1. Zo ontvangen ze jou kennis

Bij “Het Stadshuisje” werken twee designers. Altijd leuk en handig om kennis van buiten te ontvangen! Dit heeft al geleid tot opdrachten voor “Het Stadshuisje” maar ook tot het delen van kennis waar jij wel over beschikt en het kleine kantoor niet.

2. Jouw ideeën
Hetzelfde geldt voor ideeën. Jij werkt niet vast in het kantoor. Je kan dus met een hele frisse blik tegen problemen of kansen aan kijken.

3. Jouw gezelligheid
Altijd met je vaste collega’s om de tafel? Ontvang nieuwe mensen voor: nieuwe grapjes, verhalen en gesprekken.

4. Jouw (werk)ervaring
Jou (werk)ervaring is goud waard! Misschien komen jullie samen wel tot leuke nieuwe projecten of kan jullie werk elkaar wel versterken!

5. Jouw talenten 
Ben jij heel goed in het bakken van taarten? Of kan jij goed luisteren? Logo’s ontwerpen? Kijk hoe je elkaar kan helpen om samen verder te groeien.

6. Jij bent anders!
Diversiteit in groepen zorgt voor een hogere productiviteit.

7. Jij zorgt voor innovatie
Deze diversiteit zorgt ook voor meer creativiteit waardoor de kans op innovaties groter zijn.

8. Jij zorgt voor meer online exposure!
Leuke werkdag gehad? Op een bijzondere locatie? Grote kans dat jij dit deelt op jou sociale media. Da’s weer goed voor het sociale bereik van het kleine bedrijf.

9. Samen lunchen!
Wat is er erger dan alleen lunchen….?

10. Netwerken
Niks leukers dan connecties maken die wellicht wel onverwacht maar relevant zijn; je weet nooit wat serendipiteit met je doet…! Met het (al dan niet gratis) aanbieden van je overtollige werkplekken kom je in contact met mensen die er later misschien wel betaald willen gaan zitten of van toegevoegde waarde voor jou zijn!

Grote bedrijven als Achmea en Makro doen al mee, ze delen hun overvloedige ruimtes met jou! Ken jij bedrijven die mee zouden moeten doen met het delen van hun ruimtes in overvloed? Laat het weten! Stuur een mailtje naar: Nynke@seats2meet.com

En misschien kunnen we nog wel meer redenen verzinnen in 2017 waarom bedrijven zich moeten openstellen voor JOU!